Sistem video nadzora

Podjetje Omega base, v sodelovanju z največjimi evropskimi proizvajalci, izvaža najsodobnejše IP nadzorne video kamere, po želji nadgrajene tudi z vremenskimi postajami, vmesniki in podatkovnimi konzolami.

Ker poleg distribucije, poskrbimo tudi za vzdrževanje informacijskega sistema na daljavo, dobite z nami kompletno storitev in rešitev video nadzora in obdelavo pridobljenih podatkov.

Postavljene kamere temeljijo na IP tehnologiji, saj se lahko pri njihovi uvedbi uporabi kar obstoječe mrežne infrastrukture (nižki stroški vpeljave sistema), za delovanje  pa ne potrebujejo računalnika. Takšne kamere nudijo hiter, kakovosten in takojšen ogled posnetkov ter nudijo možnost nadzora objekta na daljavo in zato takojšnje ukrepanje. Vse videoposnetke shranjujemo tudi na delovni postaji oziroma strežniku. Naš sistem video nadzora dejansko omogoča, da iz kateregakoli mesta na svetu dostopamo do shranjenih posnetkov, opazujemo dogajanje in pravilno z njim upravljamo.

Pridobite brezplačni katalog celotne linije produktov, ki jih izvažamo. Prejmete ga s klikom tukaj ali preko elektronske pošte: info@omegabase.si.

NAŠE STORITVE:

  • distribucija in pozicioniranje video nadzornih kamer (notranjih ali zunanjih omrežnih kamer, panoramskih kamer, fiksnih ali motoriziranih kamer itd.);
  • distribucija, namestitev, posodabljanje in vzdrževanje nadzorne programske opreme, ki podpira vse vrste kamer;
  • obdelava in arhiviranje podatkov.
video nadzor in IP kamere video nadzor in IP kamere video nadzor in IP kamere