O podjetju

Podjetje OMEGA base smo razvili v skupini s podjetjem OMEGA consult. Ta blagovna znamka deluje na slovenskem in evropskem trgu že 30 let in velja za priznano in inovativno svetovalno podjetje  predvsem na področju infrastrukture.

Kot del širše ekipe, se lahko pohvalimo z bogatim naborom strokovnih profilov iz različnih področij, ki pokrivajo v OMEGI širok spekter storitev, od prometa in prometne infrastrukture, informatike, gradbeništva do razvoja novih tehnologij.

Ker delujemo kot manjše podjetje znotraj večje blagovne znamke, razvijamo z našimi kupci ciljno usmerjene partnerske odnose, ki temeljijo na obojestranskem zaupanju, spoštovanju in posluhu potreb kupcev.

Žene nas predvsem radovednost, kreativnost in inovativnost na različnih področjih delovanja, kjer iščemo in ustvarjamo nove priložnosti. Od številnih ponudnikih na trgu nas razlikuje naš odprt odnos, posluh do vsakega kupca in hiter odgovor na vsako povpraševanje, pohvalo ali pripombo. Glede na to, da smo v prvi vrsti svetovalno podjetje, pa slednje prenašamo tudi v prodajo storitev in produktov.

OMEGA zaposluje izkušene, dinamične in nadarjene strokovnjake, ki so pred vsem integratorji na treh perspektivnih področjih:
Sledenje in tracking vozil, GPSIP kamere in sistem video nadzoraElektrična osebna in tovorna dvigala