Dvigala OMEGA

Dvigala OMEGA so visokokakovostna dvigala, sestavljena iz različnih elektronskih in mehanskih komponent, izdelanih v Evropski uniji. Nudimo rešitve na ključ in vam dostavimo po meri izdelana dvigala glede na vaše specifikacije, potrebe in želje.
Delamo samo z uglednimi in dobro znanimi proizvajalci in dobavitelji, ki jih zelo dobro poznamo in jim zaupamo, saj želimo zagotoviti, da življenjska doba vašega dvigala najmanj 25 let, s pravilnim vzdrževanjem.
Za nas je dvigalo dolgoročna naložba, v katero je potrebno vložiti premišljeno. Ker nimamo standardizirane masovne proizvodnje, si prizadevamo, da z vsako stranko razvijemo dolgoročen odnos, ki temelji na medsebojnem zaupanju in poslušanju. Naša največja prednost pred konkurenti je v prodajni podpori, ki je hitra, strokovna in vedno razumevajoča. Z nami nikoli ne boste čakali zaman in vse informacije vam bodo posredovane čim prej. Komunicirali boste le z enim komercialistom, ki bo vodil vaš projekt od začetka do konca.

Naš cilj: zmanjšati obseg vašega dela in vam prihraniti tako na denarju kot na času. Za vas poskrbimo vse, od začetka od konca: vključno z dostavo na končno destinacijo.

Naša ponudba vključuje:
• električna strojnična ali brez strojnična dvigala;
• hidravlična dvigala;
• tovorna dvigala;
• avtomobilska dvigala;
• tekoče stopnice.

Če želite prejeti naš brezplačni katalog s ponudbo kabine, kliknite na to povezavo. Če želite brezplačno ponudbo z okvirnim načrtom, nam prosim pošljite vaše povpraševanje na naš e-naslov: info@omegabase.si.

Ascenseur électrique MRLElectric elevator without machineryAscenseur électrique panoramiquePanoramic electric elevator